Tosti brie met perenstroop
bereiden
Ingrediënten
- 2 sneetjes donker notenbrood
- 1 eetlepel perenstroop
- 1 eetlepel pistachenoten, gehakt
- 4 plakken brie
- perenstroop, om in te dopen
Bereiden
Bestrijk een snee notenbrood met de perenstroop. Bestrooi met de pistachenoten en beleg met de plakken brie. Top af met de andere snee notenbrood.
Gril de tosti 5 minuten in een contactgrill tot de brie zacht is. Snijd de tosti diagonaal doormidden en serveer met de perenstroop.
Extra benodigd
Contactgrill
Tip
'Voor een perfecte tosti gebruik je boterhammen van 1,8 cm dik op een contactgrill. Zorg dat de temperatuur van de contactgrill 200 °C is. De perfecte grilltijd is 5 minuten en doorsnijden doe je het beste diagonaal met een gekarteld broodmes.' - Jasper Kool
Kookboek
Het recept 'Tosti brie met perenstroop' is afkomstig uit het kookboek...
Het ultieme tostiboek
Jasper Kool
Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! 'Het ultieme tostiboek' biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet
... lees verder © Carrera Culinair