Tosti zuurkool en rookworst
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels zuurkool, voorgekookt, uitgelekt
- 2 sneetjes wit desembrood
- 6 plakken rookworst
- 2 plakken belegen kaas
- mosterd, om in te dopen
Bereiden
Verdeel de zuurkool over een snee desembrood en leg de rookworst en kaas erbovenop.
Top af met de andere snee desembrood en gril de tosti 5 minuten in een contactgrill tot de kaas gesmolten is.
Snijd de tosti diagonaal doormidden en serveer met de mosterd.
Extra benodigd
Contactgrill
Tip
'Voor een perfecte tosti gebruik je boterhammen van 1,8 cm dik op een contactgrill. Zorg dat de temperatuur van de contactgrill 200 °C is. De perfecte grilltijd is 5 minuten en doorsnijden doe je het beste diagonaal met een gekarteld broodmes.' - Jasper Kool
Kookboek
Het recept 'Tosti zuurkool en rookworst' is afkomstig uit het kookboek...
Het ultieme tostiboek
Jasper Kool
Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! 'Het ultieme tostiboek' biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet
... lees verder © Carrera Culinair