Wentelteefjes met kaneel
- 4 personen
- 25 min
- waardering 8
- Nagerecht
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 3 eieren
- 200 ml melk
- 2-3 eetlepels Grand Marnier of sinaasappelsap
- 1 eetlepel suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 oud (stok)brood
- 25 g boter
- kaneel
- poedersuiker
Bereiden
Klop in een lage, wijde kom de eieren los met de melk, Grand Marnier, suiker en vanillesuiker.
Snijd het (stok)brood in 12 dikke plakken, wentel ze door het eimengsel en laat ze ca. 10 minuten weken.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de sneetjes stokbrood in ca. 4 minuten goudbruin.
Leg de wentelteefjes op vier bordjes en strooi er kaneel en poedersuiker over. Lekker met vers fruit, bijvoorbeeld schijfjes appel, peer of perzik.
Bron
Het recept 'Wentelteefjes met kaneel' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com