Vegetarische pasta met tomaat en rucola van Annabel Langbein
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g gedroogde pasta
- 50 g rucola, grof gehakt
- 2 grote tomaten, in blokjes
- 120 g feta, verkruimeld
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 eetlepels kleingesneden olijven
- rasp en sap van 1 citroen
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiden
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng intussen alle overige ingrediƫnten in een kom.
Laat de pasta uitlekken en meng hem door de saus.
Kookboek
Het recept 'Vegetarische pasta met tomaat en rucola van Annabel Langbein' is afkomstig uit het kookboek...
Delicious
Annabel Langbein
In dit boek gebruikt Annabel Langbein een wereldpalet aan smaken om fantastische gerechten te creëren zonder ingewikkelde of tijdrovende technieken. Met... lees verder
© Kosmos UitgeversReacties op dit recept
- paula Hoe bedoelt u vegetarisch met gehakt?
- Monique Volgens mij staat er in het recept dat je de rucola (een slasoort) in stukjes moet hakken... Monique
-
Minnie
Dat klopt, als het tussen haakjes had gestaan was het misschien wat duidelijker geweest. Ik zou het niet eens hakken, gewoon scheuren of er heel door heen mengen. Je kan ook evt vegetarisch gehakt nemen, gewoon bij de supermarkt te verkrijgen.
Een keer zonder vlees kan ook geen kwaad. - r Paula, wat ben je suf...
- Jessica Nou en of, da's wel erg suf... wel lachwekkend, dus thanks Paula!
- corrie Je gaat toch geen ruzie maken om een recept?
- corrie Ik vind het ook wel grappig, rucola "grof gehakt". Hahaha.
- marianne h Koken als kunst of lezen als kunst. Dames, babylonische spraakverwarring? Ik vind het een heerlijk recept, makkelijk, zuiver waardoor heerlijk gezond. Dank!
- Esther Jammer dat jullie allemaal al gereageerd hebben, ik dacht "gehakt" ik heb niets gezien, toen nog maar een keer gelezen en zag wat Paula bedoelde. Maar ik ga hem vanavond maken lekker makkelijk en heb nog heel veel rucola bij mij in de tuin staan.
- Yvonne Leren lezen Paula...!
- candy omg