Roerei met Italiaanse groenten
bereiden
Bevat per portie
165 kcal
11 g eiwit
13 g vet
2 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 400 g Italiaanse roerbakgroenten
- 2 eetlepels verse Italiaanse kruiden
- 6 eieren
- 4 eetlepels melk
- paar basilicumblaadjes
Bereiden
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Roerbak de groenten met de kruiden ongeveer 3 minuten.
Klop de eieren los met de melk en voeg naar smaak zout en peper toe.
Zet het vuur lager. Giet het eimengsel bij de groenten en roer met een houten lepel tot het ei bijna gestold is.
Verdeel het roerei over vier kommen, garneer met basilicumblaadjes en serveer direct. Lekker met fijn volkorenbrood.
Kookboek
Het recept 'Roerei met Italiaanse groenten' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Licht
diverse auteurs
Tientallen verrassende recepten voor iedereen die extra op zijn gezondheid of gewicht wil letten. Van Geroosterde waldkornboterham met tomaat en avocadot tot... lees verder
© Inmerc