Gourmet recept: pannenkoeken met spek
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- ½ pak pannenkoekenmeel
- 4 theelepels boter
- 8 plakjes ontbijtspek
Bereiden
Bereid het pannenkoekenmeel volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Smelt een theelepel boter in een gourmetpannetje en bak een plakje spek uit.
Schenk er een laag beslag over. Keer de pannenkoek voorzichtig als de bovenkant droog is, en bak de andere kant nog 1-2 minuten.
Kookboek
Het recept 'Gourmet recept: pannenkoeken met spek' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Aan tafel
diverse auteurs
Samen fonduen op z'n Zwitsers of Japans, grillen met vlees of juist vegetarisch, Spaans gourmetten... Dit kookboekje geeft allerlei recepten en tips om met... lees verder
© InmercGourmet tips
Reacties op dit recept
- Wessel Het bakken van plakjes gerookt ontbijtspek levert vaak een overdaad aan zoute smaak op! Mijn voorkeur gaat uit naar gekookt ontbijtspek dat veel minder zout bevat. Probeer het uit!
- J. Pannenkoek beslag met bloem, melk (en evt. beetje bier), beetje zout... etc. is echt wel lekkerder. Zie Basisrecept Pannenkoeken.