Broccoli met gnocchi, ricotta en lente-ui
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 stronk broccoli (of bloemkool), verdeeld in roosjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 g verse gnocchi (uit de koeling van de supermarkt)
- 2 lente-uitjes, in ringen
- 50 g ricotta of crème fraîche
- 3 eetlepels gezouten pinda's, grof gehakt
- 15 zwarte olijven zonder pit
Bereiden
Kook de broccoli 3-4 minuten in kokend water met zout, giet vervolgens af.
Verhit de olie in een pan en bak hierin de gnocchi 6-8 minuten.
Voeg na 5 minuten de lente-ui, broccoli, ricotta, zwarte olijven en pinda's toe. Breng op smaak met zout en peper.
Kookboek
Het recept 'Broccoli met gnocchi, ricotta en lente-ui' is afkomstig uit het kookboek...
Koken op de golven
Claudia Seifert
'Koken op de golven' laat zien hoe je aan boord de smakelijkste gerechten kunt bereiden. Weinig kookboeken combineren de specifieke behoeften en... lees verder
© Uitgeverij Becht