Gevulde paprika met tonijn en ansjovis
6 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
255 kcal
Ingrediënten
- 8 ansjovisfilets, in kleine stukjes
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt of geperst
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 1 eetlepel mayonaise
- 2 blikjes tonijn op olie (à 180 g), uitgelekt
- 3 kleine gele paprika's, overlangs gehalveerd, zonder zaadjes
- 3 kleine rode paprika's, overlangs gehalveerd, zonder zaadjes
- 100 g belegen kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de stukjes ansjovis met de kappertjes, knoflook, sjalotjes, mayonaise, peper en zout door de tonijn.
Vul de paprika's met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de geraspte kaas erover. Bak de paprika's 20 minuten in de oven. Serveer ze lauwwarm.
Vervangende vis
De tonijn kan worden vervangen door zalm uit blik.
Het recept 'Gevulde paprika met tonijn en ansjovis' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau
Gevulde paprika tips
Reacties op dit recept
- alide Lijkt me heerlijk. gr. alide
- Suzanne We hebben het gemaakt. Het was lekker.