Sugar snaps met burrata en dragon
bereiden
wachten
Bevat per portie
200 kcal
7 g eiwit
18 g vet
3 g koolhydraten
Ingrediënten
- 75 g sugar snaps, afgehaald en geblancheerd
- 50 g vers gedopte erwtjes
- 1 eetlepel dragonblaadjes
- sap van ½ citroen
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- 150 g burrata
Bereiden
Snijd de sugar snaps in diagonale reepjes en doe ze samen met de rauwe erwtjes, dragon, het citroensap en de olijfolie in een kom. Meng alles door elkaar en voeg zout naar smaak toe.
Leg de burrata op een bord en verdeel hem in vieren. Verdeel het groentemengsel erover. Laat de smaken 10 minuten intrekken en serveer het gerecht.
Kookboek
Het recept 'Sugar snaps met burrata en dragon' is afkomstig uit het kookboek...
Het mediterrane dieet kookboek
Susie Theodorou
Dit praktische dieet kookboek bevat 120 recepten met als basis verse, eenvoudige en seizoensgebonden ingrediënten. Het mediterrane dieet is rijk aan plantaardige producten (groente, fruit, volkoren granen, peulvruchten en noten), vis, kip, zuivel en olijfolie
... lees verder © Spectrum