Gestoofde wortel met pastinaak in marsala

6 personen
bereiden

waardering 7,7obv 12 waarderingen

Ingrediënten

  • 400 g pastinaak, in stukjes
  • 600 g winterwortel, in stukjes
  • 3 eetlepels boter
  • 4 eetlepels marsala
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt

Bereiden

Smelt in een ruime hapjespan de boter en roer de pastinaak en wortel erdoor. Leg het deksel op de pan en stoof de groenten 6 à 7 minuten op laag vuur.

Voeg de marsala toe en stoof de groenten nog 5 minuten. Roer de peterselie erdoor en breng de groenten op smaak met zout.

Het recept 'Gestoofde wortel met pastinaak in marsala' wordt je aangeboden door . Beeld: Yulia von Eisenstein | Shutterstock.com

Pastinaak tips

Reacties op dit recept

  • Lidy Ik heb de groenten in de blender gepureerd en toen door de aardappelpuree geschept. Heerlijk was. Ik heb er snoekbaars bij gebakken.