Gestoofde wortel met pastinaak in marsala
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g pastinaak, in stukjes
- 600 g winterwortel, in stukjes
- 3 eetlepels boter
- 4 eetlepels marsala
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
Bereiden
Smelt in een ruime hapjespan de boter en roer de pastinaak en wortel erdoor. Leg het deksel op de pan en stoof de groenten 6 à 7 minuten op laag vuur.
Voeg de marsala toe en stoof de groenten nog 5 minuten. Roer de peterselie erdoor en breng de groenten op smaak met zout.
Het recept 'Gestoofde wortel met pastinaak in marsala' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Yulia von Eisenstein | Shutterstock.com
Pastinaak tips
Reacties op dit recept
- Lidy Ik heb de groenten in de blender gepureerd en toen door de aardappelpuree geschept. Heerlijk was. Ik heb er snoekbaars bij gebakken.