Gestoofde rode kool met appelsap
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g rode kool
- 1 kruidnagel
- nootmuskaat
- komijn (eventueel)
- 150 ml appelsap
- 50 ml vetarme gevogeltebouillon (van 1/8 bouillonblokje)
Bereiden
Rasp de rode kool zo fijn mogelijk.
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en doe de rode kool erin. Breng op smaak met de kruidnagel, nootmuskaat en komijn en laat even stoven.
Voeg het appelsap en de gevogeltebouillon toe. Dek af, breng aan de kook en zet het vuur lager. Laat ca. 5 minuten sudderen.
Breng op smaak met peper en zout en dien op.
Kookboek
Het recept 'Gestoofde rode kool met appelsap' is afkomstig uit het kookboek...
Mijn slankprogramma
Jean-Michel Cohen
Afslanken hoeft geen synoniem te zijn van jezelf uithongeren en je gefrustreerd voelen. Gelukkig sta je er niet alleen voor en staat dr. Cohen klaar om je te coachen... lees verder
© Standaard Uitgeverij