Rode uien met balsamico en tijm
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 flinke rode uien
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- blad van 2 takjes tijm
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Pel de uien en snijd ze in vieren. Leg ze op een flink stuk aluminiumfolie. Besprenkel ze met olie en azijn en strooi de tijm erover.
Maak de folie aan de bovenkant goed dicht en leg het pakketje 30 minuten in de oven.
Neem de uien uit de oven, druppel wat van het vocht erover en laat ze afkoelen.
Extra benodigd
Aluminiumfolie
Kookboek
Het recept 'Rode uien met balsamico en tijm' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Italië
diverse auteurs
Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de Italiaanse keuken, is verkocht: je kunt niet meer zonder. Verse pasta's, rijke sauzen, soepen met de eerlijke smaak... lees verder
© Inmerc