Witlof met ansjovis
12 porties
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 5 stronkjes witlof
- 100 g ansjovisfilets
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 eetlepels geschaafde oude kaas
- 4-6 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook, gehakt
Bereiden
Pel de blaadjes van de witlof en was ze. Dep ze daarna droog.
Verdeel de blaadjes over een bord en leg in elk blad een ansjovisfilet.
Strooi er de kappertjes over met de geschaafde kaas.
Breng op smaak met olijfolie, vermengd met gehakte knoflook en wat peper.
Kookboek
Het recept 'Witlof met ansjovis' is afkomstig uit het kookboek...
Tapas!
Jessica Verbruggen
Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig... lees verder
© Caplan Books