Kipfilet in roomsaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g kipfilet, in blokjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- bouillon, witte wijn of water
Bereiden
Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de blokjes kip rondom bruin.
Bak de ui, paprika en tijm 2-3 minuten zachtjes mee. Roer de Boursin Cuisine erdoor en laat het gerecht nog 5-8 minuten pruttelen.
Verdun de saus eventueel met een scheutje water, bouillon of witte wijn.
Lekker met groene tagliatelle en sperziebonen.
Het recept 'Kipfilet in roomsaus' wordt je aangeboden door Boursin
Kipfilet tips
Reacties op dit recept
- E Dit recept gemaakt met notenrijst ipv pasta (dit eten we al te vaak), smaakte heerlijk.
-
Catherine
Gaat dit recept ook tesamen met gratin aardappeltjes?
- Ingrid Ja natuurlijk, lekker lijkt mij.
- Mique Erg lekker en gemakkelijk te maken.
- B&B Koker Past dit ook met frieten, voor in de b&b lijkt dit mij een simpel maar lekker gerechtje! Ook leuk om klaar te maken, ik zou het graag met frieten willen serveren...