Geflambeerde peer met perenijs

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,4
  • Nagerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 eetlepels suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • mespuntje kaneel
  • 2 grote peren, geschild en gehalveerd
  • 8 bolletjes perenijs
  • 4 suikerwafels
  • 2 glaasjes Grand Marnier

Bereiden

Meng de suikers met de kaneel en wentel de halve peren door het suikermengsel. Leg de peren op vier bordjes, schep op elk bord 2 bolletjes perenijs ernaast en steek een wafeltje in het ijs. Schenk de Grand Marnier over de peren en flambeer de peren.

Bron

Het recept 'Geflambeerde peer met perenijs' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!