Pittige hachee gestoofd in bier

  • 4 personen
  • 200 min
  • waardering 7,9
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 800 g rundvlees, in blokjes
  • 800 g uien, in ringen
  • 2 eetlepels rietsuiker
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 kruidnagels
  • 4 eetlepels balsamico
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels sambalbadjak
  • 1 rundvleesbouillontablet
  • 1 flesje bier (licht of donker )

Bereiden

Braad in een braadpan het vlees aan in de olie. Voeg de uiringen toe en laat ze meekleuren. Voeg alle ingrediënten toe, blus af met het bier en laat het geheel ca. 3 uur zachtjes stoven. Schep af en toe om. Bind eventueel af met wat maïzena of bloem. Verwijder de kruidnagels en de laurierblaadjes. Lekker met gekookte aardappelen of aardappelpuree.

Bron

Het recept 'Pittige hachee gestoofd in bier' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • DickAl minstens 20 maal gemaakt. Heerlijk

    reageren