Quiche met zalm en kruidenkaas
- 4 personen
- 40 min
- waardering 6,9
- Lunchgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 5 plakjes bladerdeeg
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 blik zalm (400 g)
- 1 doosje kruidenkaas (125 g)
- 3-4 eieren
- 1 pakje slagroom
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiden
Bekleed een met boter ingevette quichevorm met plakjes bladerdeeg. Prik de bodem in en bestrooi het bladerdeeg met een beetje geraspte kaas. Prak de zalm en de kruidenkaas door elkaar. Verdeel het mengsel over de quichevorm. Roer de eieren, de room en de rest van de geraspte kaas door elkaar en schenk het over het zalm-kruidenkaasmengsel. Bak de quiche ca. 30 minuten in de oven. Lekker met een frisse salade, maar ook koud als hapje!
Extra benodigd
Quichevorm
Bron
Het recept 'Quiche met zalm en kruidenkaas' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marion. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com