Rodekool met appeltjes

  • 4 personen
  • 70 min
  • waardering 7,5
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 50 g roomboter
  • 1 rodekool, fijngesneden
  • 4 Goudreinetten, in schijfjes
  • 6 eetlepels rietsuiker
  • 1 eetlepel rode balsamico
  • 1 laurierblaadje
  • mespuntje kaneel
  • maïzena (eventueel)

Bereiden

Verhit de boter in een pan. Voeg alle ingrediënten en een beker water toe en laat het geheel ca. 60 minuten op laag vuur stoven. Roer alles af en toe door. Bind het gerecht eventueel af met wat met water aangelengde maïzena. Verwijder het laurierblaadje voor het serveren. Lekker met hachee en aardappelpuree.

Bron

Het recept 'Rodekool met appeltjes' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!