Roergebakken biefstuk met paksoi

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Vlees

Ingrediënten

  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 theelepel maïzena
  • 200 g biefstuk, in dunne plakjes
  • 4 eetlepels sesamolie
  • 1 grote rode ui, in dunne partjes
  • 1 struik paksoi, in repen
  • 1 eetlepel sesamzaad

Voorbereiden

Meng de sojasaus, sambal en maïzena in een diep bord en schep de biefstuk erdoor. Laat dit 10 minuten marineren.

Bereiden

Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Schep het op een bord. Verhit opnieuw 2 eetlepels sesamolie in de wok en roerbak de ui 2 minuten. Schep de paksoi erdoor en roerbak alles in 3-4 minuten beetgaar. Schep het vlees en de rest van de marinade erdoor en warm alles nog even door. Strooi het sesamzaad erover. Lekker met rijst.

Bron

Het recept 'Roergebakken biefstuk met paksoi' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Robert. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!