Roergebakken biefstuk met paksoi
2 personen
voorbereiden
bereiden
wachten
voorbereiden
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 3 eetlepels sojasaus
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel maïzena
- 200 g biefstuk, in dunne plakjes
- 4 eetlepels sesamolie
- 1 grote rode ui, in dunne partjes
- 1 struik paksoi, in repen
- 1 eetlepel sesamzaad
Voorbereiden
Meng de sojasaus, sambal en maïzena in een diep bord en schep de biefstuk erdoor. Laat dit 10 minuten marineren.
Bereiden
Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Schep het op een bord. Verhit opnieuw 2 eetlepels sesamolie in de wok en roerbak de ui 2 minuten. Schep de paksoi erdoor en roerbak alles in 3-4 minuten beetgaar. Schep het vlees en de rest van de marinade erdoor en warm alles nog even door. Strooi het sesamzaad erover. Lekker met rijst.
Het ledenrecept 'Roergebakken biefstuk met paksoi' wordt je aangeboden door Robert. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com