Spaghetti cremoso met champignons
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vlees
Ingrediënten
- 500 g spaghetti
- 1 sjalotje, fijngehakt
- 3 eetlepels olijfolie
- 250 g champignons, in plakjes
- 200 g gekookte schouderham, in blokjes
- 150 g dolcelatte cremoso
Bereiden
Kook de pasta in een pan met ruim water en wat zout al dente. Laat de pasta uitlekken. Fruit de sjalot in de olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ze lichtbruin. Schep de schouderham er doorheen. Voeg de cremoso toe en verwarm de saus op een laag vuurtje totdat de kaas gesmolten is. Meng de pasta met de saus en dien op in diepe borden.
Bron
Het recept 'Spaghetti cremoso met champignons' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Monique. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com