Spaghetti cremoso met champignons
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 g spaghetti
- 1 sjalotje, fijngehakt
- 3 eetlepels olijfolie
- 250 g champignons, in plakjes
- 200 g gekookte schouderham, in blokjes
- 150 g dolcelatte cremoso
Bereiden
Kook de pasta in een pan met ruim water en wat zout al dente. Laat de pasta uitlekken. Fruit de sjalot in de olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ze lichtbruin. Schep de schouderham er doorheen. Voeg de cremoso toe en verwarm de saus op een laag vuurtje totdat de kaas gesmolten is. Meng de pasta met de saus en dien op in diepe borden.
Het ledenrecept 'Spaghetti cremoso met champignons' wordt je aangeboden door Monique. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com
Reacties op dit recept
- Conny Is mascarpone te gebruiken als ik geen cremoso kan kopen?