Stamppotje met Chinese kool

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 kg gekookte aardappelen
  • 100 ml melk
  • nootmuskaat
  • 500 g Chinese kool, in reepjes
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 2 sinaasappels, in gehalveerde partjes
  • 250 g jong belegen kaas, in dobbelsteentjes
  • 2 eetlepels geschaafde amandelen

Bereiden

Pureer de aardappelen met melk, peper, zout en nootmuskaat. Roerbak de Chinese koolreepjes 5 minuten in de hete olie. Voeg het kerriepoeder toe. Schep de kool, de sinaasappelpartjes en de kaasblokjes door de aardappelpuree. Rooster de amandelen in een hete droge koekenpan goudbruin en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Bron

Het recept 'Stamppotje met Chinese kool' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Esther. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!