Stamppotje met Chinese kool
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 kg gekookte aardappelen
- 100 ml melk
- nootmuskaat
- 500 g Chinese kool, in reepjes
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 sinaasappels, in gehalveerde partjes
- 250 g jong belegen kaas, in dobbelsteentjes
- 2 eetlepels geschaafde amandelen
Bereiden
Pureer de aardappelen met melk, peper, zout en nootmuskaat. Roerbak de Chinese koolreepjes 5 minuten in de hete olie. Voeg het kerriepoeder toe. Schep de kool, de sinaasappelpartjes en de kaasblokjes door de aardappelpuree. Rooster de amandelen in een hete droge koekenpan goudbruin en strooi ze voor het serveren over het gerecht.
Het ledenrecept 'Stamppotje met Chinese kool' wordt je aangeboden door Esther. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com