Witte kool met gehakt en aardappel

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 6,8
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 200 g rundergehakt
  • ½ ui, gesnipperd
  • 300 g witte kool, in reepjes
  • 300 g vastkokende aardappelen, in blokjes
  • 100 ml bouillon

Bereiden

Maak het gehakt pittig aan en doe het gehakt in een schaal. Zet deze afgedekt ca. 2 minuten in de magnetron op 750 watt. Voeg de ui, kool en aardappelen toe met de bouillon en schep goed om. Zet de schaal afgedekt ca. 5 minuten terug in de magnetron tot de aardappelen gaar zijn en de kool bijtgaar is. Giet overtollig kookvocht af.

Bron

Het recept 'Witte kool met gehakt en aardappel' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Ingeborg. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!