Salade met tofu en komkommer
- 1 persoon
- 10 min
- waardering 7,7
- Hoofdgerecht
- Chinees
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 2 theelepels geroosterde-sesamolie
- 225 stevige tofu, afgegoten en in blokjes gesneden
- stukje komkommer van 5 cm, in de lengte in dunne linten gesneden
- 1 lente-uitje, in heel dunne ringetjes
- klein handje verse koriander, alleen de blaadjes
Bereiden
Roer de sojasaus en sesamolie in een kommetje door elkaar. Dep de tofu droog met keukenpapier.
Doe de komkommer in een ondiepe kom met de tofu, lente-ui en koriander. Besprenkel met de sojasausdressing.
Kookboek
Het recept 'Salade met tofu en komkommer' is afkomstig uit het kookboek...
Too good to share
Sam Stern
Koken voor jezelf is leuk! Maar hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer gevarieerd eet en dat je slim inkoopt? In 'Too good to share' geeft Sam Stern je 130... lees verder
© Good Cook