Noedels met sugarsnaps, paprika en runderreepjes
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 g roerbakrunderreepjes
- 300 g sugarsnaps
- 1 rode paprika, in stukjes
- 300 g noedels
- 1 kuipje Boursin Cuisine Curry
- 1 bosje verse koriander, fijngehakt
Bereiden
Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak hierin de runderreepjes goudbruin en gaar.
Voeg de sugarsnaps toe en bak ze ca. 5 minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en bak dit ca. 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg Boursin Cuisine Curry toe aan de noedels en schep dit er goed doorheen.
Verdeel de noedels over vier borden en schep het roergebakken vlees met de groente over de noedels. Strooi er tenslotte de verse koriander over.
Het recept 'Noedels met sugarsnaps, paprika en runderreepjes' wordt je aangeboden door Boursin