Gazpacho met reepjes en Alpro soya yoghurtvariatie
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7,4
- Voorgerecht
- Spaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- ½ rode paprika
- ½ komkommer
- 30 g gemalen amandelen
- 250 g rijpe tomaten
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 1 stengel bleekselderij
- 50 ml olijfolie + extra voor het bakken
- rodewijnazijn
- suiker
- 1 pak Alpro soya Reepjes pittig / licht gekruid
- 1 eetlepel Alpro soya Yoghurtvariatie Naturel, voor garnering
Bereiden
Houd een klein beetje paprika, komkommer, amandelen en tomaat achter en hak de rest in kleine blokjes. Hak ook de sjalot, knoflook en bleekselderij en pureer samen met de olijfolie en 150 ml water in een keukenmachine tot een gladde massa. Breng op smaak met rodewijnazijn, suiker, zout en peper.
Bak de Alpro soya Reepjes op het laatste moment. Strooi de reepjes en de rest van de garnituur over de soep.
Bron
Het recept 'Gazpacho met reepjes en Alpro soya yoghurtvariatie' wordt je aangeboden door Alpro soya