Gepofte aardappelen met vegetarisch gehakt- en bonensmoor

  • 4 personen
  • 70 min
  • waardering 7,3
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 grote aardappelen
  • 1 aubergine
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • Alpro soya Bakken & Braden
  • 1 blik cannellinibonen
  • 1 pak Alpro soya Fijngehakt
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • ¼ theelepel chilipoeder
  • 1 pakje Alpro soya Cuisine (kookroom)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Besprenkel een bakplaat met wat zout, leg de aardappelen en aubergine erop en pof ze ca. 1 uur in de oven.

Bak de knoflook en ui een kwartier voordat de aardappelen en aubergine klaar zijn glazig in wat Alpro soya Bakken & Braden.

Voeg de bonen, Alpro soya Fijngehakt, komijn- en chilipoeder en Alpro soya Cuisine toe. Laat het geheel zachtjes sudderen.

Snijd de aubergine doormidden, lepel de binnenkant eruit en voeg het toe aan de gehaktsmoor.

Leg op elk van vier borden een gepofte aardappel en kruis de aardappel in. Schep de gehaktsmoor erop.

Bron

Het recept 'Gepofte aardappelen met vegetarisch gehakt- en bonensmoor' wordt je aangeboden door Alpro soya

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!