Biefstuk in zwarte bonensaus

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7,6
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 200 g biefstuk, in dunne plakjes
  • 150 g sperziebonen, gehalveerd
  • 1 rode paprika, in stukken van 3 cm
  • 1 gele paprika, in stukken van 3 cm
  • 50 g wortel, in dunne reepjes (julienne)
  • 1 zakje Amoy Wok express Zwarte bonen

Bereiden

Verhit de olie in een wok en roerbak de biefstuk op hoog vuur in 2-3 minuten bruin.

Schep de sperziebonen, paprika en wortel erdoor en roerbak nog 3-4 minuten tot de groenten beetgaar zijn.

Roer de saus erdoor en warm het gerecht nog 1 minuut goed door.

Lekker met noodles of rijst.

Bron

Het recept 'Biefstuk in zwarte bonensaus' wordt je aangeboden door Amoy

Waardeer dit recept (23 stemmen)

Reacties op dit recept

  • SaskiaGerecht behoeft wel wat extra smaakmaakers zoals sojasaus. Verder erg lekker, ik heb wel wat meer groentes gebruikt.

    reageren

  • erikaInderdaad mag er wel wat meer smaak aan. Heb zelf wat groente er nog bij gedaan en wat smaakmakers zoals ui en knoflook.

    reageren

  • jolandaJe kan de biefstuk ook heel goed vervangen door hamlap-reepjes of gamba's.

    reageren

  • K.JHet hoeft niet alleen met biefstuk, het kan met varkenshaas, kipfilet en varkenslappen met natuurlijk genoeg cajun en knoflook... heerlijk.

    reageren