Kaas-uientaart

  • 2 personen
  • 50 min
  • waardering 7,3
  • Hoofdgerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 3 grote uien, in ringen
  • 50 g boter
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 pakje diepvries deeg voor hartige taart, ontdooid
  • verse tijm, fijngehakt
  • 200 g Arla Apetina Classic 10 % blokjes in water

Bereiden

Fruit de uiringen in de boter op een heel laag vuur tot ze zacht, maar niet bruin zijn. Voeg 2 eetlepels suiker en een snufje zout toe en laat de uiringen goudbruin karameliseren. Roer regelmatig om.

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bekleed een taartvorm (Ø 22 cm) met het deeg.

Breng het uienmengsel verder op smaak met versgemalen peper en wat fijngehakte tijm.

Laat de kaasblokjes iets uitlekken en schep ze door het uienmengsel.

Vul de bekleedde taartvorm met het uien-kaasmengsel. Bak de taart in het midden van de voorverwarmde oven in 10-15 minuten goudbruin.

Extra benodigd

Taartvorm (Ø 22 cm)

Bron

Het recept 'Kaas-uientaart' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!