Spaghetti met zalm

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,1
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 Spaans pepertje, in dunne ringetjes
  • 3 lente-uitjes, in dunne ringetjes
  • 1 pot Arla Apetina kaasblokjes in olie, uitgelekt en de olie bewaard
  • 300 g spaghetti
  • 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie
  • 300 g verse zalmfilet, in dunne reepjes

Bereiden

Fruit de knoflook, Spaanse peper en uitjes in een eetlepel kruidenolie van de kaas lichtbruin.

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar in water met zout en een scheutje van de kruidenolie.

Giet de pasta af en schenk er direct 4 eetlepels kruidenolie over. Schep de gefruite knoflook, Spaanse peper, lente-ui, 4 eetlepels gehakte peterselie, de zalmreepjes en uitgelekte kaasblokjes door de hete pasta. Laat het geheel nog even kort doorwarmen en schep het goed om.

Serveer de pasta in voorverwarmde diepe borden.

Bron

Het recept 'Spaghetti met zalm' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!