Spaghetti met zalm
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 Spaans pepertje, in dunne ringetjes
- 3 lente-uitjes, in dunne ringetjes
- 1 pot Arla Apetina kaasblokjes in olie, uitgelekt en de olie bewaard
- 300 g spaghetti
- 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie
- 300 g verse zalmfilet, in dunne reepjes
Bereiden
Fruit de knoflook, Spaanse peper en uitjes in een eetlepel kruidenolie van de kaas lichtbruin.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar in water met zout en een scheutje van de kruidenolie.
Giet de pasta af en schenk er direct 4 eetlepels kruidenolie over. Schep de gefruite knoflook, Spaanse peper, lente-ui, 4 eetlepels gehakte peterselie, de zalmreepjes en uitgelekte kaasblokjes door de hete pasta. Laat het geheel nog even kort doorwarmen en schep het goed om.
Serveer de pasta in voorverwarmde diepe borden.
Het recept 'Spaghetti met zalm' wordt je aangeboden door Arla