Tapenade van zongedroogde tomaat, paprika en kaas

  • 1 portie
  • 5 min
  • waardering 7,8
  • Sauzen / dips
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 pot Arla Apetina Classic blokjes in olie
  • 1 teentje knoflook, grof gehakt
  • 6 zongedroogde tomaatjes, grof gesneden
  • 1 gegrilde rode paprika (pot), grof gesneden

Bereiden

Doe de witte kaasblokjes met de olie in een hoge mengbeker. Voeg de knoflook, tomaat en paprika toe aan de kaasblokjes. Pureer dit geheel met een staafmixer tot een homogene massa. Maak de tapenade verder op smaak met versgemalen peper.

Extra benodigd

Staafmixer

Bron

Het recept 'Tapenade van zongedroogde tomaat, paprika en kaas' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!