Gevulde artisjokken met tomaat en komkommer

  • 10 stuks
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Hapje
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 10 artisjokbodems
  • ¼ komkommer, in kleine blokjes
  • 1 vleestomaat, ontpit, in kleine blokjes
  • 125 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden

Bereiden

Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster de pijnboompitten. Neem de pijnboompitten als ze licht kleuren uit de pan en laat ze op een bord afkoelen.

Snijd indien nodig een stukje van de onderkant van de artisjokbodem af zodat ze rechtop blijven staan. Meng de komkommer- en tomaatblokjes door elkaar, vul hiermee de artisjokbodems, verdeel de Boursin erover en garneer met de geroosterde pijnboompitten.

Bron

Het recept 'Gevulde artisjokken met tomaat en komkommer' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!