Gevulde artisjokken met tomaat en komkommer
10 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 10 artisjokbodems
- ΒΌ komkommer, in kleine blokjes
- 1 vleestomaat, ontpit, in kleine blokjes
- 125 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
Bereiden
Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster de pijnboompitten. Neem de pijnboompitten als ze licht kleuren uit de pan en laat ze op een bord afkoelen.
Snijd indien nodig een stukje van de onderkant van de artisjokbodem af zodat ze rechtop blijven staan. Meng de komkommer- en tomaatblokjes door elkaar, vul hiermee de artisjokbodems, verdeel de Boursin erover en garneer met de geroosterde pijnboompitten.
Het recept 'Gevulde artisjokken met tomaat en komkommer' wordt je aangeboden door Boursin