Gevulde paprika met aardappel, tomaat en hazelnoten
- 4 personen
- 40 min
- waardering 7,6
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 450 g voorgekookte aardappelen
- 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 4 gedroogde tomaatjes, in stukjes
- 50 g hazelnoten, grof gehakt
- 150 g Hollandse geitenkaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten, maar laat de steeltjes zitten.
Rasp de aardappelen grof (in de keukenmachine). Schep de Boursin Cuisine met de uiringetjes, tomaat, hazelnoten en tweederde van de geitenkaas er luchtig door.
Vul de paprika's met het aardappelmengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover en bak de paprika's in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Extra benodigd
Keukenmachine
Bron
Het recept 'Gevulde paprika met aardappel, tomaat en hazelnoten' wordt je aangeboden door Boursin