Hartige taart met broccoli en bleekselderij

  • 4 personen
  • 40 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 5 plakjes deeg voor hartige taart, ontdooid
  • 3 stengels bleekselderij, in schijfjes
  • 1 rode paprika, in repen
  • 300 g broccoli, in kleine roosjes
  • 1 theelepel tijm
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
  • 4 eieren

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een springvorm in met olijfolie. Bekleed de springvorm vervolgens met het deeg.

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de bleekselderij, paprika en broccoli samen met de tijm 5-6 minuten al omscheppend op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Pureer 100 g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light en de eieren met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.

Schep de groenten in de met deeg beklede vorm en giet de saus erover. Bak de taart in 25-30 minuten goudbruin.

Extra benodigd

Springvorm, staafmixer

Bron

Het recept 'Hartige taart met broccoli en bleekselderij' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!