Kalfsreepjes met serranoham

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,3
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 eetlepels margarine
  • 4 kalfslapjes, in reepjes
  • 1 glas witte wijn
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 8 plakjes serranoham, in reepjes
  • 400 g sperziebonen
  • 1 stokbrood

Bereiden

Verwarm de margarine in een koekenpan. Bestrooi de kalfsreepjes met peper en zout en bak ze om en om bruin in de margarine. Blus af met de witte wijn.

Voeg Boursin Cuisine en de serranoham toe en roer het geheel door. Sluit de pan af met een deksel en laat het geheel 15 minuten stoven. Laat gedurende de laatste 10 minuten de sperziebonen meegaren.

Serveer het geheel naar keuze op of met stokbrood.

Bron

Het recept 'Kalfsreepjes met serranoham' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!