Kerstomaatjes met serranoham en pompoenpitten
- 10 stuks
- 10 min
- waardering 7,6
- Hapje
- Italiaans
- Vlees
Ingrediënten
- 2 eetlepels pompoenpitten
- 10 kerstomaatjes
- 10 dunne plakjes serranoham
- 80 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
Bereiden
Rooster de pompoenpitten in een hete koekenpan met dikke bodem. Neem de pompoenpitten uit de pan zodra ze geur gaan afgeven en laat afkoelen op een bord.
Ontdoe de kerstomaatjes van het bovenste kapje. Wikkel een plakje serranoham om elk tomaatje en zet met een prikker vast.
Verdeel met een theelepeltje Boursin over de tomaatjes en garneer met pompoenpitten.
Extra benodigd
10 cocktailprikkers
Bron
Het recept 'Kerstomaatjes met serranoham en pompoenpitten' wordt je aangeboden door Boursin