Lamskoteletten in knoflookolie
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,1
- Hoofdgerecht
- Frans
- Vlees
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 lamskoteletten
- 1 pakje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- desgewenst: wijn, sherry of bouillon
Bereiden
Meng in een kommetje de knoflook met de olijfolie en peper naar smaak. Bestrijk de lamskoteletten met de knoflookolie en laat ze even liggen.
Verhit een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 4-6 minuten bruin en van binnen rosé. Leg de koteletten op vier borden en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Roer de Boursin door het bakvet en verwarm het geheel tot een mooie saus ontstaat. Verdun eventueel met een scheutje water, wijn, sherry of bouillon.
Extra benodigd
Aluminiumfolie
Bron
Het recept 'Lamskoteletten in knoflookolie' wordt je aangeboden door Boursin