Ovenschotel met kabeljauw en druiven

  • 4 personen
  • 40 min
  • waardering 7,8
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 tomaten
  • 1 pakje (150 g) Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • boter om in te vetten
  • 500 g verse kabeljauw
  • 200 g pitloze groene druiven, gehalveerd

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Snijd ze vervolgens klein. Meng de tomaten en de Boursin.

Beboter een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Leg de kabeljauw in de schaal.

Leg de druiven op de kabeljauw en doe daarna het mengsel van Boursin en tomaten over de kabeljauw met druiven. Zet de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Lekker met peultjes en gekookte aardappelen.

Bron

Het recept 'Ovenschotel met kabeljauw en druiven' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!