Ovenschotel met kabeljauw en druiven
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 tomaten
- 1 pakje (150 g) Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- boter om in te vetten
- 500 g verse kabeljauw
- 200 g pitloze groene druiven, gehalveerd
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Snijd ze vervolgens klein. Meng de tomaten en de Boursin.
Beboter een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Leg de kabeljauw in de schaal.
Leg de druiven op de kabeljauw en doe daarna het mengsel van Boursin en tomaten over de kabeljauw met druiven. Zet de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Lekker met peultjes en gekookte aardappelen.
Het recept 'Ovenschotel met kabeljauw en druiven' wordt je aangeboden door Boursin