Pizza met ham en mozzarella

  • 2 personen
  • 40 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pak mix voor pizzadeeg
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 150 g ham, in repen
  • 1 bol mozzarella, in stukjes
  • 75 g rucola

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereid het pizzadeeg met 2 eetlepels olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking en rol het uit op een ingevette bakplaat of in twee pizzavormen.

Strijk de Boursin Cuisine erover uit en verdeel de ham en mozzarella erover. Bestrooi met versgemalen peper naar smaak.

Bak de pizza’s in de oven in 20-25 minuten gaar en lichtbruin.

Snijd de pizza in punten en verdeel er flinke plukken rucola over. Lekker met een tomatensalade.

Bron

Het recept 'Pizza met ham en mozzarella' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!