Rucola stamppot met saucijzen
- 4 personen
- 25 min
- waardering 7,2
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vlees
Ingrediënten
- 750 g kruimige aardappelen, in stukken
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 4 saucijzen
- 150 g rucola, grof gesneden
- 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
Bereiden
Kook de aardappelen in ca. 15 minuten gaar.
Verwarm intussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de saucijzen rondom bruin. Blus af met wat water en laat ze onder een deksel 10 minuten garen.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de rucola. Meng de Boursin erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer de stamppot met de saucijzen.
Bron
Het recept 'Rucola stamppot met saucijzen' wordt je aangeboden door Boursin