Rucola stamppot met saucijzen

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,2
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 750 g kruimige aardappelen, in stukken
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 4 saucijzen
  • 150 g rucola, grof gesneden
  • 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereiden

Kook de aardappelen in ca. 15 minuten gaar.

Verwarm intussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de saucijzen rondom bruin. Blus af met wat water en laat ze onder een deksel 10 minuten garen.

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de rucola. Meng de Boursin erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer de stamppot met de saucijzen.

Bron

Het recept 'Rucola stamppot met saucijzen' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • geaKlinkt lekker, maar het lijkt me bijzonder weinig rucola ivm de aardappelen en het aantal personen.

    reageren

  • gIk heb deze stamppot ook gemaakt, en meer groente er bij gedaan. Dat kan best, met boursin smaakt hij inderdaad heerlijk. En ik nam rundersaucijsjes. Die moet je wat langer bakken, het smaakte een beetje anders.

    reageren