Spruitjes met kastanjechampignons en spekjes

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 500 g spruitjes
  • 1 duobakje magere spekreepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 250 g kastanjechampignons
  • 1 pakje Boursin Knoflook & Fijne kruiden (150 g)

Bereiden

Kook de spruitjes in een pan met weinig water in ca. 10 minuten beetgaar.

Bak intussen de spekjes, ui en champignons in een koekenpan.

Voeg het geheel samen met de Boursin bij de spruitjes.

Lekker met krielaardappeltjes en karbonade.

Bron

Het recept 'Spruitjes met kastanjechampignons en spekjes' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (25 stemmen)

Reacties op dit recept

  • CarinDit vond ik heel lekker. En makelijk te maken, het is spruitjes maar dan net even anders. Super.

    reageren

  • InaIna: was heerljk. Spruitjes op deze wijze voor iedereen goed te doen...!

    reageren

  • InaZelfs spruitjeshaters vonden het lekker en de kleinkinderen ook.

    reageren

  • MarcelOok superlekker met tagliatelle. Naar smaak kun je nog tijm en / of rozemarijn toevoegen. Ook mijn spruitjeshater zat te smullen. NB Anders helpt een scheutje rode wijn om de smaak van spruitjes te verzachten. :)

    reageren

  • WimWelke fijne kruiden?

    reageren