Spruitjes met kastanjechampignons en spekjes

4 personen
bereiden

waardering 7,7obv 25 waarderingen

Ingrediënten

  • 500 g spruitjes
  • 1 duobakje magere spekreepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 250 g kastanjechampignons
  • 1 pakje Boursin Knoflook & Fijne kruiden (150 g)

Bereiden

Kook de spruitjes in een pan met weinig water in ca. 10 minuten beetgaar.

Bak intussen de spekjes, ui en champignons in een koekenpan.

Voeg het geheel samen met de Boursin bij de spruitjes.

Lekker met krielaardappeltjes en karbonade.

Het recept 'Spruitjes met kastanjechampignons en spekjes' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Carin Dit vond ik heel lekker. En makelijk te maken, het is spruitjes maar dan net even anders. Super.
  • Ina Ina: was heerljk. Spruitjes op deze wijze voor iedereen goed te doen...!
  • Ina Zelfs spruitjeshaters vonden het lekker en de kleinkinderen ook.
  • Marcel Ook superlekker met tagliatelle. Naar smaak kun je nog tijm en / of rozemarijn toevoegen. Ook mijn spruitjeshater zat te smullen. NB Anders helpt een scheutje rode wijn om de smaak van spruitjes te verzachten. :)
  • Wim Welke fijne kruiden?