Tomatensalade met Boursin croutons

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,4
  • Lunchgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • olijfolie om te bakken
  • 1 teentje knoflook, fijngeperst
  • 4 donkerbruine boterhammen, zonder korst en in kleine blokjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
  • 6 grote vleestomaten of pomodori, in plakken
  • 2 bolletjes buffelmozzarella, in plakken
  • ½ bosje vers basilicum
  • olijfolie extra vergine

Bereiden

Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin zachtjes de knoflook. Voeg na 1 minuut de blokjes brood toe en bak ze tot ze krokant zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en besmeer ze vervolgens royaal met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light.

Leg de tomaat in een cirkel op vier borden of op een grote schaal. Leg op ieder plakje tomaat dakpansgewijs een plakje mozzarella en een blaadje basilicum.

Schenk er een ruime hoeveelheid olijfolie over en strooi er tenslotte naar smaak versgemalen peper en zout over. Serveer de salade caprese met de Boursin croutons.

Bron

Het recept 'Tomatensalade met Boursin croutons' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!