Zalmrolletjes in romige knoflooksaus
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,4
- Hoofdgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 200 g spinazie, gekookt en uitgelekt
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 8 dunne plakken verse zalmfilet van ca. 50 g of gerookte zalm
- 25 g boter
- citroensap naar smaak
Bereiden
Pureer de spinazie in een blender of keukenmachine en meng er 2-3 eetlepels Boursin door. Spreid de plakken zalm uit en wrijf ze in met wat zout en peper. Strijk het spinaziemengsel erover uit en rol de plakken zalm stevig op. Zet ze vast met een cocktailprikker.
Verwarm de boter in een koekenpan en leg de zalmrolletjes erin. Roer de rest van Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden door het bakvet en smoor de zalmrolletjes in 4-6 minuten zachtjes gaar. Breng de saus op smaak met citroensap. Lekker met gebakken aardappeltjes.
Extra benodigd
Blender of keukenmachine, cocktailprikkers
Bron
Het recept 'Zalmrolletjes in romige knoflooksaus' wordt je aangeboden door Boursin