Indiase curry met kip, paprika en paksoi
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,6
- Hoofdgerecht
- Indiaas
- Gevogelte
Ingrediënten
- 25 g boter
- 1 ui, gesnipperd
- 2-3 eetlepels milde Indiase currypasta
- 400 g kipfilet, in blokjes
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 pak Heinz Gezeefde Tomaten (500 ml)
- 1 paksoi, in brede repen
- 125 ml Griekse yoghurt of crème fraîche
Bereiden
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui met currypasta zachtjes aan.
Schep de kip erdoor en bak de blokjes op matig hoog vuur rondom bruin.
Voeg de paprika en de gezeefde tomaten toe en laat de curry 6-8 minuten zachtjes sudderen.
Schep de paksoi erdoor en warm de curry nog 1-2 minuten zachtjes door.
Serveer met gele rijst en een flinke dot yoghurt of crème fraîche erop.
Bron
Het recept 'Indiase curry met kip, paprika en paksoi' wordt je aangeboden door Heinz